Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.
Ingen produkt  
Till Kassan  

Om Babyrino

Babyrino är en webbutik som grundades i början av 2011. Vi har ett stort fokus på tygblöjor, en produkt som vi verkligen brinner för och som nog är den roligaste produkt på jorden att sälja. Vi har valt att rikta in sortimentet på tygblöjor som håller hög kvalitet och har bra passform. Tygblöjor är en produkt som ska tåla många tvättar i höga temperaturer, och förhoppningsvis används de till fler än ett barn. Det är mycket roligare med tygblöjor som håller för allt detta! Vi är också övertygade om att det i längden är mer ekonomiskt (och förstås mer miljövänligt!) att köpa produkter av bra kvalitet som håller, även om startkostnaden blir lite högre.

Vi är glada över att se att fler och fler upptäcker fördelarna med tygblöjor, både ur ett ekonomiskt, hälso- och miljöperpektiv. Vår ambition är att inspirera föräldrar till att våga testa tygblöjor, det är så mycket enklare än många tror!

Vi är oerhört glada och stolta över det förtroende vi har fått från våra kunder som väljer att handla hos oss. Vi ser att många återkommer gång på gång - jättekul! Vi är måna om att alla ska känna sig trygga med att handla i vår butik, och det ska vara lätt! Snabba leveranser, många betalningsalternativ och tydlig fraktavgift är självklart för oss.

Tack för att du handlar hos oss!

/Isabel, Babyrino

 

E-post: isabel@babyrino.se

SMS: 0737604949

Organisationnummer: 559033-6805