Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Alvehamn Hemp Dry

Art.nr AHhempdry
Formsydd tygblöja med coolpass
169 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

En formsydd blöja med utsida av hampafrotté, i mitten ett lager hampafleece, och närmast huden ett lager coolpass. Coolpass är ett tunt tyg av polyester som leder bort fukten gör att blöjan känns torrare för barnet när den är blöt (s.k. "torrskikt", eller "stay dry").

Blöjan är kraftigare än Alvehamns formsydda Bambu Dag, men ändå en mycket smidig blöja som passar perfekt dagtid. Blöjan har en pocketfunktion vilket gör att du enkelt kan stoppa i ett extra inlägg när behov finns. Tillsammans med Alvehamn Prefold Natt blir det en nattblöja med mycket hög uppsugningsförmåga, men även andra inlägg och prefolds passar bra.

Blöjan har inget tätskikt, så du behöver en vattentät blöjbyxa till. Sidoknäppning som är praktiskt när du byter på ett rörligt eller stående barn. Blöjan är en onesize modell som med hjälp av tryckknappar på framsidan anpassas för att passa barn från ca 1-3 månaders ålder upp till ca 20 kg.

OBS - Nya blöjor av hampa bör inte tvättas tillsammans med blöjor av syntetmaterial de första gångerna man tvättar, då det kan påverka funktionen på syntetblöjorna.

Inlägg medföljer inte utan köps separat.

Tvättas i 60 grader. Kan torktumlas.

Material: Coolpass: 100 % polyester. Hampafleece och hampafrotté: 55 %  Öko-Tex certifierad hampa och 45 % ekologisk bomull.

Tips och råd om tygblöjor och tvätt hittar du på vår faktasida Om Tygblöjor.

Skriv din egen recension om produkten

Recensioner har slagits av av en administratör


Personer som köpte denna produkt köpte också