Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.      
Ingen produkt  
Till Kassan  

GroVia Hybrid - Knappar (Cherry)

Art.nr GVHSSNcherry
Skalbyxa till GroVia allt-i-två

190 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

GroVia Hybrid är en tygblöja av allt-i-två modell. Skalbyxan består av ett vattentätt tyg som andas. Insidan av skalbyxan har ett meshtyg, vilket gör att luft kan cirkulera närmast huden då det vattentäta tygen inte hamnar direkt mot huden. Inuti skalbyxan finns två knappar för att fästa ett absorberande inlägg (köps separat). Det finns flera GroVia inlägg att välja mellan, beroende på om man vill ha naturmaterial eller "stay dry" (fleece) mot huden.

Vid blöjbyte räcker det ofta med att bara knäppa loss inlägget och sätta i ett nytt, och på så sätt återanvända skalbyxan. Har skalbyxan blivit fuktig på insidan kan det hänga och lufta innan det används igen. När skalbyxan blivit smutsig eller känns ofräsch byter man skalet. Detta system innebär att det ofta räcker med att ha ca 5 skalbyxor för heltidsanvändning, och ca 24 absorberande inlägg.

GroVia Hybridskal är one size, vilket innebär att du kan justera storleken så att det passar barn mellan 4,5 - 13,6 kg.

Skalet knäpps ihop med knappar, vilket är svårare för större barn att själva knäppa upp, samtidigt som knappar är hållbara och inte slits på samma sätt som kardborre. För den som föredrar enkelheten med kardborreknäppning finns GroVia Hybridskal även med kardborreknäppning.

Material:

Yttertyg: 100 % Thermoplastic polyurethane (TPU)

Insida (mesh): 100% polyester

Skriv din egen recension om produkten

Recensioner har slagits av av en administratör


Personer som köpte denna produkt köpte också