Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Imse Vimse Tygbinda Natt 3-pack (Flowers (+10kr))

Art.nr IVTBnightFlowers
Bekvämt och naturligt mensskydd

199 kr
I lager. (1 st) Leveranstid: 1-4 dagar

Tygbinda med vingar som fästes under trosan med 2 tryckknappar och håller bindan säkert på plats. Utsidan av tygbindan har ett tunt lager polyuretanlaminerat polyestertyg, som är ett vattentätt tyg som förhindrar läckage. Insidan av bindan (mot huden) består av ekologisk bomull.

Imse Vimse Tygbinda Natt passar bra att använda på natten eller de dagar mensen är som rikligast. Nattbindan fungerar också utmärkt att användas för avslag efter förlossningen. Många upplever att tygbindor är bekvämare än engångsbindor efter förlossning då underlivet är känsligt.

Längd: ca 33 cm
Bredd: ca 20,5 cm


Tillverkade i Europa

Denna produkt är certifierad enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1 för babyprodukter.

Hur du använder tygbindor: Att använda tvättbara bindor är lätt som en plätt. Tygbindor har vingar med knappar så att du enkelt fäster den runt grenen i trosan. Den använda bindan förvarar du i t.ex. en liten vattentät påse i väntan på tvätt. När det är dags att tvätta tygbindorna låter du dem först gå ett kort kallt sköljprogram, innan du lägger in övrig tvätt och tvättar i 60 grader utan sköljmedel. Att tygbindorna behöver sköljas ur innan tvätt beror på att övrig tvätt annars riskerar att missfärgas.

Skriv din egen recension om produkten

Recensioner har slagits av av en administratör


Personer som köpte denna produkt köpte också