Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.
Ingen produkt  
Till Kassan  

Köpvillkor

Priser
Alla priser på varor i butiken är inklusive moms. I kassan ser man det totala priset inklusive frakt och övriga avgifter.

Beställning
När du skickat en beställning så får du en orderbekräftelse via e-post. När vi sedan skickat dina varor får du även en bekräftelse på det.
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att göra en beställning hos oss.
 
 
Betalning
Hos oss kan du välja mellan flera olika betalningsalternativ:
 
Faktura - Vi erbjuder dig faktura genom Klarna. Du har 14 dagar på dig att betala, och kan i lugn och ro klämma och kämma på varorna innan du betalar. Det tillkommer ingen fakturaavgift.
 
Kortbetalning - Du kan kostnadsfritt välja att betala direkt med ditt Visa eller MasterCard. Vi erbjuder dig säker kortbetalning genom Klarna.

Direktbetalning - Betala direkt via SEB, Handelsbanken och Nordea.

Leverans
Vi levererar till alla nordiska länder.

Land Frakt Leveranstid
Sverige 0-39 SEK* 1-4 dagar
Norge 99 SEK 3-6 dagar
Danmark 99 SEK 3-6 dagar
Finland 99 SEK 3-6 dagar

*Fri frakt vid köp över 500 kr


Är leveranstiden längre står det utsatt på produktens sida. Om beställningen är försenad och du inte godtar ny leveranstid så har du rätt att häva köpet. Om en beställning innehåller varor med olika leveranstider så skickas varorna i samma paket när alla varor kommit till oss. Vi skickar paketen med Postnord.

För beställningar från Norge dras momsen automatiskt av från varornas pris, det slutliga priset ser du i kassan.

 

 

Öppet köp
Du har full retur- och bytesrätt i 14 dagar. Det innebär att du kan packa upp varan och titta närmare på den. Du får dock inte ha börjat använda varan eller tagit bort några lappar. Vill du skicka tillbaka en vara fyller du i det formulär som ligger i paketet och skickar med det med varan du vill skicka tillbaka. Du står själv för returfrakt.
Har du betalat med kort eller direktöverföring via bank kommer återbetalning ske till ditt bankkonto inom 14 dagar från att vi mottagit returen. Har du betalat med faktura kommer du bli kontaktad av Klarna inom 14 dagar för återbetalning.
 
 
Reklamation/Fel vara
Vid reklamationer eller om vi har skickat fel vara mejlar du oss på sissela@babyrino.se. Om varan är trasig går vår hantering snabbare om du skickar med en bild på den trasiga produkten.
Har du betalat med kort eller direktöverföring via bank kommer återbetalning ske till ditt bankkonto inom 14 dagar från att vi mottagit returen. Har du betalat med faktura kommer du bli kontaktad av Klarna inom 14 dagar för återbetalning.
 
 

Lagar och personuppgifter
För dig som privatperson gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen.
När du som privatperson registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att på bästa sätt kunna fullföra våra åtaganden gentemot dig. Vi skyddar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen, och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önskar.Information och bilder
Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor och tjänster som förekommer i vårt sortiment.

 

Tvist
Vi har som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.