Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.      
Ingen produkt  
Till Kassan  

ManyMonths Wool Longies (62-72 cm/Sweet Apple/Sequoia Green)

Art.nr MMWLapple62
Ullblöjbyxor med långa ben299 kr
I lager. (5 st) Leveranstid: 1-4 dagar

Blöjbyxor av ull låter huden andas! ManyMonths Wool Longies är gjorda av två lager ribbstickad merinoull av hög kvalitet. Långa ben gör att barnet inte behöver ha byxor över. De går bra att vika upp muddarna nedtill vilket gör att storlekarna räcker under lång tid. Byxorna går upp högt över magen och håller barnet varmt, likväl som risk för läckage minskar. Det finns ett litet hål innanför linningen så att man lätt kan trä i ett resårband om det skulle behövas.

Ullen släpper igenom luft, men inte vätska. Det innebär att du använder dina Wool Longies istället för en vattentät blöjbyxa av PUL. Under ullbyxorna passar det bra med en formsydd absorberande blöja eller vikblöja. För att ullbyxorna ska kunna hålla vätan inne behöver man lanolisera byxorna efter tvätt ca 1-2 gånger per månad. man använder då en så kallad ullkur, som blandas ut i vatten och i det låter man byxorna ligga ett par timmar innan de plantorkas. Byxorna behöver inte tvättas efter varje blöjbyte - du kan använda dem i många dagar innan tvätt, förutsatt att det inte kommer bajs på dem. Blir de lite fuktiga hänger du bara upp dem och låter dem vädra så är de snart redo att användas igen. Blir det fläcker så kan du tvätta fläcken för hand med lite galltvål.

ManyMonths Wool Longies är i stort sett sammaprodukt som tidigare Babyidea Wool Hour Longies, de är bara lite förändrade i storlekarna (se storleksguiden nedan).

Tvättas för hand eller i maskin på ullprogram med ulltvättmedel.

Storlekar (baserat på barnets längd):

Miracle Preemie / Newcomer: 40-62 cm (från nyfödd till ca 4 mån)

Charmer: 62-72 cm (ca 3-9 mån)

Explorer: 68-86 cm (ca 6-18 mån)

Adventurer+: 80-104 cm (ca 1-4 år, förlängda benmuddar)

Skriv din egen recension om produkten

Recensioner har slagits av av en administratör