Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.      
Ingen produkt  
Till Kassan  

gPants Genie (S (3-7 kg))

Art.nr GDgenieS
Limited Edition

319 kr
219 kr
Just nu 31% billigare!
I lager. (1 st) Leveranstid: 1-4 dagar

gDiapers är en tygblöja med många valmöjligheter! gDiapers blöjsystem består av ett par byxor, gPants, och en vattentät "pouch" som man knäpper fast i byxan. I denna pouch lägger man sedan ett valfritt inlägg - det finns både tyginlägg och engångsinlägg som passar till.

gPants är en mjuk och skön byxa som består av 92% bomull och 8% spandex. Den är lagom stretchig för att vara följsam och inte hindra barnets rörelser, och den sitter tillräckligt tajt mot barnet för att inlägg effektivt hålls på plats. Byxan är sidoknäppt, och knäpps med kardborre som går bak mot ryggen. Kardborren viker man in och fäster innan man tvättar för att undvika att kardborren fastnar i annan tvätt. Pouchen består av ett vattentätt tyg som andas. Det är alltså denna pouch som hindrar kläderna från att bli smutsiga. Pouchen fäster man i byxan med 4 knappar.

Detta set innehåller 1 gPant + 1 pouch. Till detta behöver man köpa något sorts inlägg att lägga i pouchen för att absorbera kiss. Det finns både tvättbara tyginlägg som passar till och engångsinlägg. Välj den sortens inlägg du önskar, eller kombinera - tex så kan engångsinlägg vara praktiskt på resor för mindre packning. Man behöver inte byta byxa och pouch vid varje blöjbyte, om det inte kommit smuts på så räcker det att man bara byter det absorberande inlägget.

För heltidsavändning rekommenderas ca 6-8 set gPants i varje storlek, och utöver det ca 24 absorberande tyginlägg (om man endast använder tyginlägg). Man kan köpa extra pouches om man behöver - tex så kan det gå åt fler pouches när barnet är litet och har löst bajs då pouchen då lättare blir smutsig. Eftersom man knäpper fast pouchen i byxan så kan man byta pouch utan att man behöver byta själva byxan.

Miljö: Öko-Tex certifierad (gäller både själva byxan och pouchen)

Passform: När du sätter på gPants på ditt barn - se till att pouchen kommer upp i ljumsken för att förhindra att kiss läcker ut på sidan.

Tvätt: Byxa + pouch tvättas i 40 grader. Eftersom dessa delar inte absorberar kiss behöver de inte tvättas varmare.

Skriv din egen recension om produkten

Recensioner har slagits av av en administratör