Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.      
Ingen produkt  
Till Kassan  

Imse Vimse Training Pants (L 9-12 kg/Woodland)

Art.nr IVTPwoodL
Potträningsbyxor i olika mönster139 kr
99 kr
Just nu 29% billigare!
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Praktiska byxor som passar under potträningen!

Dessa potträningsbyxor består av två lager tjock absorberande bomullsfrotté närmast huden. Utsidan är ekologisk bomull, och mellan dessa ett laminerat tyg som är vattentätt men ändå andas. Till skillnad mot en engångsblöja kommer ditt barn att känna hur det blir blött när det kommer kiss, och barnet kan då lära sig att förstå sambandet mellan att vara kissnödig och en blöt byxa. Om du har använt tygblöjor med naturmaterial mot huden har ditt barn troligen redan lärt sig detta.

Imse Vimses potträningsbyxor är utformade som vanliga underkläder, vilket gör att ditt barn kanske tycker att det är lite roligt att ha dem på sig - de är inte så blöjlika. De är också enkla för ett lite större barn att själv dra ner och upp när de går på toaletten.

Potträningsbyxor är inte tänkt att de ska ersätta blöjans funktion, utan passar bättre när barnet har lärt sig att gå på pottan/toaletten. Den används dagtid, och rymmer den där skvätten som kan komma innan barnet känner att kisset kommer och sedan kniper till de är framme vid pottan. Toppen på tex förskolan! Potträningsbyxor klarar alltså inte av att ta en hel kissning utan att läcka, utan bara skvättar.

Om barnet inte lärts sig att kissa på pottan ännu, men du ändå vill ge barnet möjligheten att lära sig sambandet mellan kiss och blöta byxor, rekommenderar vi istället någon tygblöja med insida av naturmaterial. Det blir då en tjockare byxa, men rymmer en hel del kiss.

Tvättas i 60 grader utan sköljmedel.

Produkten är Öko-Tex certifierad.

Skriv din egen recension om produkten

Recensioner har slagits av av en administratör


Personer som köpte denna produkt köpte också