Frakt 39 kr inom Sverige, fraktfritt från 500 kr. Frakt 99 kr inom Norden.      
Ingen produkt  
Till Kassan  

WeeCare Easy Shell (Alli - Powder Rose/Ginger Red/Large)

Art.nr 3826
Skalbyxa i dansk design!220 kr
I lager. (2 st) Leveranstid: 1-4 dagar

WeeCare är ett danskt märke som är nytt på marknaden. Med sina vackra print där det yttersta lagret består av bomull får dessa blöjor en helt annan känsla än andra tygblöjor. Du kan välja mellan att använda WeeCare Easy-shell som en All-in-2-modell, där du byter inlägget som knäpps fast i blöjan. eller som en All-in-one-blöja, där du använder ett inlägg och blöjskalet sammanknäppta hela tiden.

Skalet är utformat så att du knäpper fast ett inlägg med knappar fram och bak i blöjan. Inlägg köper du separat. I ryggen på tygblöjan sitter ett mjukt microfleecetyg för att förhindra att det skaver på ditt barns hud. Det går även utmärkt att använda skalet med en prefold.

 

All-in-one

Om du vill använda blöjan som en All-in-one-blöja så låter du inlägget sitta kvar hela tiden och lägger hela blöjan i tvätten när du byter den.

All-in-one-lösningen rekommenderas om du behöver en blöja som är superlätt att använda och påminner mest om en engångsblöja.

 

All-in-2 

Med denna lösning byter du bara inlägget när du byter blöjan, om skalet är rent och torrt. Om skalet är lite vått i mitten kan du använda det igen, eftersom den nya rena och torra insatsen täcker den. Om blöjskalet är smutsigt eller vått där skalet kommer att röra huden, bör du lägga den i tvätten. Varje gång du byter blöjan bestämmer du om du vill ändra hela blöjan eller bara insatsen. Hur många gånger du kan använda skalet innan det behöver tvättas, beror på hur ofta du byter blöjan, och hur mycket din baby kissar och bajsar. Vi rekommenderar att du börjar med dubbelt så många insatser som skal, så att du har två insatser för varje skal. Du kan alltid köpa fler insatser.

AI2-lösningen rekommenderas om du vill ha mindre tvätt och om du vill sänka din budget. 

  

Storleksguide

WeeCare Easy kommer i 2 storlekar:

Medium (ca 6-10 kg) och Large (ca 10-14 kg)

Är ditt barn mellan två storlekar; Vi rekommenderar att du köper den större storleken. Om ditt barn väger 10 kg, skulle en storlek Large rekommenderas.

 

Material och tvätt

WeeCare Easy Shell består av vattentätt PUL-tyg på insidan och Oeko-tex-certifierad bomull på utsidan.

Du kan tvätta skalet vid 60 grader Celsius, och vi rekommenderar att du hänger det för att torka. Du bör vara medveten om att skalet kommer att krympa lite, och att färgerna kan blekna lite efter många tvättar.

 

Inlägg för WeeCare Easy Shell köps separat.

Skriv din egen recension om produkten

Recensioner har slagits av av en administratör


Personer som köpte denna produkt köpte också